VIKTIG MELDING til alle HockeyCamp deltakere!!!

På grunn av tekniske problemer med kjøleanlegget i Bergenshallen lar det seg ikke gjøre å få lagt is i hallen før tidligst fredag 10. august. Dette fikk vi vite i går og har i dag jobbet intenst med å legge press på kommunen og med å undersøke alternativer for avvikling av Campen. Vi har nå landet på en løsning der vi, sammen med kunstløp, kjøper istid i Iskanten og skyver campen to dager i tid. Det er i dag ikke is i på Iskanten heller, men de setter nå i gang og legger is i ekspressfart for oss slik at vi får is til torsdag.

Det betyr at campen blir starter først onsdag 12. august og avsluttes søndag 16. august.

Vi ser at dette kan skape problemer for dere og vi beklager på det sterkeste at dette skjer. Vi beklager også at dere får så kort varsel.

Dette er en vesentlig endring av opplegget og alle som ønsker får anledning til å melde spillere av campen og få returnert påmeldingsavgiften.

Vi håper likevel at så mange som mulig vil fortsatt delta og få fine dager med masse aktivitet, god trening, hygge og sosialt samvær.

Timeplanen gjelder fortsatt (se nettsiden) men oppmøte for dag 1. vil nå bli onsdag 12. august i Bergenshallen. Vi vil denne dagen ha barmarksaktiviteter.

Nb! Dag 2. blir det oppmøte på Iskanten til samme tider.

Spillerne vil i løpet av dagen bli transportert i Buss tilbake til Bergenshallen. Spillerne hentes i Bergenshallen etter endt dag.

Dag 3, 4 og 5. blir det oppmøte i Bergenshallen til samme tider.

Mvh Tore Lid