Reise referat lørdag 06 okt. 2012 BIK A-lag

Morgenen startet litt tungt for enkelte der det kommende fremtidshåpet Even Lexander ikke ble vekket av hanen. Han vil nok få muligheten neste helg, da vi har hjemmekamp mot Viking.

Bussen gikk fra Bergenshallen kl:0500 med retning Bærum for å møte Jutul kl: 1600, Roger Pedersen som er vår hockeysjåfør fører oss trygt rundt om i hele landet, han er ikke bare en sjåfør, han er en motivator for hele laget, samt er han også å finne i boksen med laget.

Turen østover gikk fint med sol på det meste av veien og med en god lunch på Krøderen J

Jutul har hatt flere gode resultater denne sesongen, så vi tok ikke lett på oppgaven, Jutul kom best i gang, men vår nye keeper Emil Lindbom gjorde noen flotte redninger, slik at vi kom inn i kampen og vi klarte å vinne første periode 6-0. Jutul byttet keeper i andre periode, noe som ga oss flere utfordringer. Et skår i gleden var at årets stjerneskudd Jørgen Hellen ble skadet, vi håper han snart blir klar igjen. Vi fikk også utvisning på Karel Vach med 2 + 10, og dette gjorde at vi kom litt ut av rytmen, men vi vant perioden til slutt 2-1. I tredje periode var vi på hugget, der fikk vi mer flyt og vi vant til slutt 13-2.

Jan-Erik Kammonen, Matias Hirvonen og Eirik Mørk gjorde alle sitt første mål for BIK. Calle gjorde  hat-trick og ikke minst, åpnet Eddy målkontoen sin, blir en spennende kamp i morgen da vi skal møte Furuset.

Matchpucken ble under middagen delt ut til Erik Persson, som spilte oppofrende og klokt kampen igjennom.