Nå kan du endelig kjøpe treningskort hos vår samarbeidspartner Aktiv365 til svært hyggelige Hockey-priser:

Våre lag benytter som kjent vår samarbeidspartner Aktiv365 flittig når de gjennomfører nødvendig fysisk trening for å være best mulig forberedt på isflaten.
Nå ønsker Aktiv365 alle spillere, trenere, ledere og foresatte i Bergen Hockey å trene i sine fantastiske fasiliteter. Gjennom Bergen Hockey kan man nå kjøpe treningskort på Aktiv365 til svært hyggelige hockey-priser....

Ved kjøp av et ordinært treningskort vil rabatten utgjøre hele
kr. 720 per år.
Ser man på prisene over et 14-måneders perspektiv sparer man da 1818 kroner hvilket tilsvarer cirka 23,5 prosent. Dette kampanjetilbudet gjelder også studentkort.
Moderne fasiliteter:

Medlemskapet i Aktiv365 gir tilgang til et tradisjonsrikt aktivitetssentre med svømmebasseng, tennisbaner og squashbaner. I tillegg er det naturligvis både styrkerom og gruppetreninger med inspirerende og kunskapsrike instruktører. Selvfølgelig har man også mulighet for å få veiledning fra personlig trener. I vårt nærområdet har vår stolte samarbeidspartner et nyoppusset familiesenter på Paradis like ved Bybanen. Her finnes det også et spa med et bredt utvalg av velvære og hudbehandlinger.
Spar penger og støtt bergen Hockey !
Økonomisk bidrag:
Aktiv365 er en viktig samarbeidspartner for Bergen Hockey. Dette vil de altså at alle med en nær Bergen Hockey relasjon skal nyte godt av. For hvert treningskort som blir kjøpt gjennom klubbens rabatterte Hockey-priser gi dessuten Aktiv365 kr. 500 til Bergen Hockey. Send melding her for å få utlevert rabattkupong til Aktiv365.