Hockeyskole, høst 2016 - endelig er ventetiden over!

NÅR?:
Hockeyskolen starter tirsdag den 13. september kl 18. Vi fortsetter
også med lørdagstreningene fra i fjor, fra 11-12, første gang den
24. september
.

PRIS:
Er uendret fra forrige sesong: 900 kr/uketime/semester, eller 1350 for trening både tirsdag og lørdag. Det er løpende påmelding gjennom hele semesteret. Vi vil bare ha fornøyde barn på Hockeyskolen, og de som slutter innen 1 måned vil få treningsavgiften refundert.

JENTEHOCKEYDAGN 22. NOVEMBER I BERGENSHALLEN

Oppmøte kl 15:00 med sosialt og jentehockeysnakk, vi går på isen ca 15:45-16:45 med avslutning med saft og kaker etterpå til ca 17:30. 

Alle jenter er velkommen til å delta, om du har stått på skøyter før eller ikke. :D 

For mer info ta kontakt med Christine Berger på mail: berger-92@hotmail.com eller på tlf 99736773.

Jenter som spiller ishockey i Hordaland, registrer dere her!

Hei alle jenter og foresatte i Hordaland! smiley
Kretsen ønsker å kartlegge hvor mange jenter som er aktuelle for jentetrening og vi ber dere derfor registrere dere på denne linken; http://goo.gl/forms/Jj8jW2NRb3

Takk til If for flotte førstehjelpsposer!

Stor takk til If for nye flotte førstehjelpsposer. Det er lite skader i Ishockey, men posene skal vi likevel alltid ha med slik at vi er forberedt dersom uhellet er ute.

U13 Cup i Bergenshallen

Deltakende lag var Lyderhorn Gladiators, Lørenskog, Nærbø Farmers og Haugesund Seagulls og Bergen Ishockeyklubb. Det ble spilt 12 kamper i løpet av to hektiske dager. Søndagens thriller av en finale mellom Bergen og Lørenslog ble vunnet av Lørenskog. Takk til gjestene for besøket, og velkommen igjen i neste års BIK U14 Cup.

Hockeyskolen - nye partier starter 5. september. Påmelding nå!

Hockeyskolen tar opp nye deltakere i alderen 3-9 år.

Velg mellom treningstid tirsdag kl 18-19, eller lørdag 11-12. De aller ivrigste kan melde seg på begge dager.

Til å begynne med trenger du kun skøyter og hjelm (sykkehjelm kan brukes) og gode klær (tykke votter anbefales). Vi er behjelpelig med utlån så langt beholdningen rekker.

Den flotte idretten vår, passer like godt for jenter som for gutter. Vi stiller med våre beste trenere, og gleder oss til å se deg i Bergenshallen.

Innbetaling av medlems og aktivitetsavgift

Hei,

Da er tiden kommet for innbetaling av medlemskontingent og aktivitetsavgift for sesongen 2015/16. Innbetalingen vil i år skje via deltaker.no og dere finner innbetalingsskjema ved å følge denne lenken.

Vi håper alle kan betale så raskt som mulig. Vi vil bruke listen for innbetalt avgift til å fordele spillerne på lag og for å justere fordelingen av istid. Korrekt informasjon om antall spillere vil gi oss muligheten til å utarbeide et tilpasset treningsopplegg allerede nå.